Καλώς ήρθατε στην Test Expert

Ο Οργανισμός μας ιδρύθηκε το 2009 και στελεχώνεται από Διπλωματούχους Μηχανολόγους - Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, έμπειρους επιθεωρητές με πολυετή παρουσία στο χώρο των ελέγχων και πιστοποιήσεων ανελκυστήρων καθώς και άλλων ανυψωτικών συστημάτων.

Σκοπός της Test Expert είναι να αποτελέσει πρότυπο δυναμικού και αξιόπιστου φορέα ελέγχου ανελκυστήρων, τον οποίο θα εμπιστεύεται το κοινό για την εκτέλεση περιοδικών ελέγχων σε ήδη εγκατεστημένους ανελκυστήρες. Σε αυτούς τους ελέγχους γίνεται καταγραφή για τη διευθέτηση / επισκευή μόνο των απαραίτητων τροποποιήσεων που απαιτεί η νομοθεσία.

Ο οργανισμός μας διεξάγει επίσης αρχικούς ελέγχους νέων εγκαταστάσεων στα πλαίσια της εθνικής και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας προκειμένου να τοποθετηθεί η σήμανση CE στον ανελκυστήρα και να διατεθεί στην αγορά.

 Το τεχνικό προσωπικό που διενεργεί επιθεωρήσεις ενημερώνεται διαρκώς για τα νέα τεχνικά πρότυπα, καθώς και για τις νομοθετικές ρυθμίσεις που καθορίζουν τις απαιτήσεις ελέγχου ιδιαίτερα στους υφιστάμενους ανελκυστήρες.

Κύριο μέλημα μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, τόσο για την εκτέλεση του ελέγχου όσο και για την έκδοση του πιστοποιητικού ελέγχου, εφόσον πληρούνται οι σχετικές απαιτήσεις.

Σας καλωσορίζουμε και πάλι στον δικτυακό μας τόπο, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.